DIGITAL SIGNAGE TULEE – OLETKO VALMIS?

16.11.2017

Pian se on täällä, nimittäin Infobasen ensimmäinen digitaalinen näyttö! Valot Espoossa sijaitsevaan näyttöön syttyvät jo tämän kuun aikana. Ota yhteyttä, mikäli haluat olla ensimmäisten mukana mainostamassa uudessa näytössämme.

Digitaalisen mainostaulun etuna on muun muassa mahdollisuus kohdennettuun ulkomainontaan sekä helppo ja nopea muunneltavuus. Nopean muutoskyvyn ja etäohjauksen ansiosta digitaalisilla mainostauluilla toteutettu ulkomainonta pysyy aina ajan tasalla käynnissä olevissa kampanjoissa.

Lisätietoa aiheesta löydät aiemmasta blogipostauksestamme.

Aiheet: ulkomainonta, digitaalinen näyttö, digital signage, Espoo

Infobase Towers Oy on yritys- ja teollisuusalueiden sekä kauppakeskusten ulkomainontaan erikoistunut 100 % suomalainen yritys.

  

Tags: