Tehokasta ulkomainontaa

Mainostorni tien varressa on varteenotettava media yritysmarkkinointiin ja brändimainontaan. Ulkomainos tarjoaa kustannustehokkaan tavan yrityksesi nimen tai logon pitkäaikaiseen esilläoloon sekä yritysmielikuvan ja tunnettuuden vahvistamiseen alueenne vaikuttajana. Jatkuva näkyvyys ulkomainonnassa pitää yrityksen nimen ihmisten mielissä ja ohjaa alueella liikkuvia luoksenne.

Digitaalinen ulkomainonta on mahdollista INFOBASE-mainostornien avulla niin tienvarsilla kuin kauppakeskusten ja yritysalueiden läheisyydessä. Tasokkaat valomainokset informoivat näyttävästi lähellä sijaitsevista yrityksistä ja palveluista, ja toimivat opasteina ohjaten asiakkaan perille. Laadukkaat mainostornit on suunniteltu takaamaan näkyvyys ympäri vuorokauden ja läpi vuoden, säästä riippumatta.

Varaamalla yrityksellesi mainostilan INFOBASE-tornista varmistat, että kymmenet tuhannet liikkeellä olevat ihmiset näkevät sen päivittäin. Jos haluat yrityksellesi maksimaalisen näkyvyyden, voit ostaa mainostaulun jokaisesta tornista – mainostorniemme kokonaistavoittavuus on 1,2 miljoonaa silmäparia päivässä.

Mainostornit mahdollistavat sekä valtakunnallisen kattavuuden että tarkasti kohdennetun mainonnan, sillä mainospaikkojamme on yhteensä 10 eri paikkakunnalla – Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Lohjalla, Tampereella, Turussa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Kaarinassa ja Salossa. Mainostilaa on mahdollista ostaa valmiista tornista tai suunnitella kanssamme kokonaan uusi mainoskokonaisuus alueellenne.

Arkkitehti Pallasmaan suunnittelemat INFOBASE-mainostornit

INFOBASE-mainostornit on suunnitellut arkkitehti, professori SAFA Juhani Pallasmaa. Ovaalin muotoiset, teräsputkesta valmistetut tornit ovat rakenteeltaan modulaarisia, sijoituspaikasta riippuen 7,2–14 metriä korkeita. Niiden yläosan otsikkokenttä ja yrityskohtaiset mainostilat ovat vaihdettavia, valomainostekniikalla valmistettuja opaaliakryylilevyjä.

Tornin yläosa on aina varattu kaupungin nimelle ja vaakunalle sekä yritysalueen nimelle. Kaupungin tilan koko vaihtelee tornin korkeudesta riippuen 284×180 cm ja 284×240 cm välillä. Mikäli tornin läheisyydessä on pysähtymismahdollisuus, voidaan sen alaosaan sijoittaa alueen kartta sekä luettelo alueella toimivista yrityksistä ja niiden osoitteista.